🌟 Exclusive 2024 Prime Day Deals! 🌟

Unlock unbeatable offers today. Shop here: https://amzn.to/466CPuu 🎁

Problem with Tazer / Screen Won’t Turn On

hydro392

Well-known member
Joined
Jan 2, 2022
Messages
69
Reaction score
102
Location
Fort Mill, SC
Current Rides
2021 JLUR
Hey All,

I’m kinda wishing I didn’t install the Tazer, because I wouldn’t be running into this issue.

Bought a Tazer, updated the firmware, married it to the Jeep, and called it a night.

Next morning start up the Jeep, and my screen won’t turn on. I tried to hard reset it, and nothing. In addition, no function from my Tazer. I pulled it out and I’ll tackle the troubleshooting when I get off work.

I already contacted ZAutomotive to ask them what to do. I’m curious if any of you have suggestions for me.

I’ve read to attempt to unmarry the device and disconnect/reconnect the negative battery terminal. Maybe I’ll try that later.

Who has advice for me!!
 
Hey All,

I’m kinda wishing I didn’t install the Tazer, because I wouldn’t be running into this issue.

Bought a Tazer, updated the firmware, married it to the Jeep, and called it a night.

Next morning start up the Jeep, and my screen won’t turn on. I tried to hard reset it, and nothing. In addition, no function from my Tazer. I pulled it out and I’ll tackle the troubleshooting when I get off work.

I already contacted ZAutomotive to ask them what to do. I’m curious if any of you have suggestions for me.

I’ve read to attempt to unmarry the device and disconnect/reconnect the negative battery terminal. Maybe I’ll try that later.

Who has advice for me!!
After you married it, did you do 2 full sleep cycles?
 
I’m not even sure what that is or how to do it. So probably not
PM @Smess, he had a similar issue I think and ZAuto helped him. Once you get this issue resolved, and you will, instructions say after any settings changes other than live functions, do a full reboot and 2 sleep cycles. Probably won’t help you now but going forward you won’t have issues.
 

Attachments

  • AD75AEA9-F3C0-4D7E-BDC1-E260583C6415.png
    AD75AEA9-F3C0-4D7E-BDC1-E260583C6415.png
    440.1 KB · Views: 39
Try disconnecting the battery, let it sit about 20 mins. The connect it up and see if your screen comes back. My battery was dead and after charging I had no screen. This fixed it. On another occasion I lost climate control. The computers can get confused, removing power resets them.
 
Back
Top